Patent: Apple TV skal kunne optage live TV

I et nyt patent afsløres det, at Apple leger med tanken om, at Apple TV skal kunne optage direkte TV-udsendelser.

Apple har fået patent på en metode til at optage episodevise TV-udsendelser. Det er ret interessant fordi det for første gang afslører Apples planer om at lade Apple TV interagere med "rigtige" TV-udsendelser. Som konceptet for Apple TV er på nuværende tidspunkt, er det alene fokuseret på stream af indhold enten fra ens eget videobibliotek eller fra iTunes Store (eller tilsvarnede tjenester). Apple TV er alene en boks, der overfører indhold, som man normalt ville se på en computer, til TV'et.

I det nye patent, der dog er indsendt i slutningen 2006, og bærer Steve Jobs som en af opfinderne, nævnes et Apple TV, der virker sammen med kabel-TV. Selve Apples claims i patentet, det vil sige, det de ønsker patent på, handler teknisk om opbygningen og sorteringen af menuer til at navigere i optagede TV-udsendelser, samt modtagelsen og behandling af metadata fra kabel-TV-netværker om de enkelte udsendelser.

For nylig kom det frem i Wall Street Journal, at Apple forhandlede med nogle store medievirksomheder angående et stemmestyret TV med AirPlay og skyfunktionalitet til optagede TV-udsendelser ikke ulig, hvad der beskrives i dagens patent.

Kilde: Patently Apple

Skrevet af Martin Wolsing, 18/01 2012
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
 • bjosko

   

  Tænk nu hvis Apple TV kunne fange vores digitale TV-signal også, og streame det til vores Time Capsule når vi sat det til at optage.

  Optagelserne kunne så genses på alle IOS enheder i huset som havde adgang til netværket og husets TC.
  Se, det ville være guf, men måske ville det også kræve lidt båndbredde.

  19. januar 2012 @ 14:02

 • Mugge

   

  Eyetv+imac eller Eyetv homerun.

  31. januar 2012 @ 18:38

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").